Recensie

Onze dank gaat uit naar Liliane en haar lieve collega’s van Pallium voor de fijne en goede zorg die deze warme dames geleverd hebben in de laatste fase van het leven van onze moeder.

In het ziekenhuis kregen wij te horen dat mama uitbehandeld was en waren er de opties om haar thuis te verzorgen of dat ze naar een hospice zou gaan. Wat een zegen dat wij via de transfer verpleegkundige het nummer van Lilian kregen voor de mogelijkheid tot thuis verzorgen.

Wij hebben dit als ontzettend waardevol en warm ervaren. Om mama zo dichtbij te hebben, om haar mee te kunnen verzorgen onder toeziend oog van een ‘professional’. Mama vond dit zelf ook heel erg fijn, thuis, in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ook de ruimte die er was voor ons als gezin om onze emoties te delen hebben wij als heel waardevol ervaren. Wij hadden allen geen weet van palliatieve zorg aan huis. We zijn ontzettend dankbaar dat we op deze manier afscheid hebben mogen en kunnen nemen met mama thuis bij ons.

Ook was het heel erg ondersteunend dat er de mogelijkheid was voor 24 uur zorg, zodat we zelf ook goed onze rust konden pakken in de nacht. Wetende dat er iemand aanwezig was die mama in de gaten hield.

Liliane en collega’s, jullie zijn toppers! Warm, liefdevol, kundig en fijn! Onze dank is bijzonder groot en we zouden jullie van harte aanbevelen als ondersteuning in een heel erg lastig en moeilijk traject. Jullie aanwezigheid was dragend en heeft verzacht.

Een dikke warme knuffel voor het hele team!

Reggy Schoenmakers & fam.

Warme thuiszorg ook online delen? Graag!